Marbella Villas

Strada Drumul Gura Putnei nr. 11-13

Detalii

Marbella Villas se remarcă prin arhitectura sa contemporană și rafinată. Fiecare duplex din acest ansamblu emană o prezență impunătoare și un farmec aparte, datorită linilor elegante și armonioase care se împletesc pentru a crea o estetică captivantă. Fiecare detaliu al acestor spații a fost conceput cu atenție, combinând eleganța clasică cu stilul modern, pentru a oferi un ambient deosebit.

Grădinile îngrijite din cadrul Marbella Villas adaugă o valoare inestimabilă frumuseții interioare, oferind locuitorilor un spațiu privat de relaxare și reflecție. Trăiește în inima unei comunități primitoare la Marbella Villas și bucură-te de liniștea, frumusețea și confortul oferit de aceste vile situat în zona Pallady din sectorul 3 al Bucureștiului.

Ansamblul este amplasat într-o zonă liniștită din sectorul 3, cuprinzând 20 de vile duplex cu regim de înălțime P+1+2 retras, construite în stil mediteranean. Marbella Villas beneficiază de un drum privat cu două intrări și acces controlat cu bariere automate, asigurând intimitate și siguranță locuitorilor. Fiecare vilă este dotată cu două locuri de parcare și dispune de o grădină privată, oferind un spațiu verde în care să te relaxezi și să te bucuri de natură.

Ansamblul Marbella Villas îți aduce mai aproape realizarea viselor tale, oferind opțiuni de vile de excepție, care redefinesc standardele de lux și confort în București. Alege să trăiești într-unul dintre cele mai exclusiviste ansambluri rezidențiale din zona Pallady și bucură-te de o experiență de viață aparte, într-un mediu elegant și rafinat.

Marbella Villas

Galerie foto

Locatie complex

Call Now Button