Despre Dezvoltator Pallady

Companie cu experienta de peste 8 ani

dezvoltator pallady

Cine este Dezvoltator Pallady?

Compania Dezvoltator Pallady se adresează tuturor categoriilor de clienți interesați de investiții imobiliare în Bucuresti, oferind acestora servicii personlizate, profesioniste, dinamice.

Formată din consilieri imobiliari cu experiență în domeniu, profesioniști permanent motivați și adaptabili la evoluția pieței imobiliare din România, capabili să ofere potențialului client: încredere, punctualitate, eficiență, consultanță și asistență, aceștia au făcut ca Dezvoltator Pallady să se impună pe piața imobiliară inca de la începutul activității sale prin standarde înalte și deontologie profesională făra egal.

În strategia noastră atât cumparatorul cât și vânzătorul sunt parteneri egali, în consecință, pentru a încheia cu succes o tranzacție pentru oricare dintre aceștia, abordarea echidistantă și personalizată va asigura satisfacția ambelor părți implicate.

De ce sa alegi Dezvoltator Pallady?

Fie că vrei să cumperi, să închiriezi sau să vinzi o proprietate, te ajutăm să parcurgi toți pașii, de la căutarea sau preluarea anunțului, până la semnarea contractului. Mai simplu și mai bine pentru tine!

CONSULTANTA INCLUSA

Suntem dedicați în a oferi cele mai bune experiențe de vânzare sau cumpărare în domeniul imobiliar, de aceea îți stăm la dispoziție cu orice fel de informație!

AGENTI CU EXPERIENTA

Echipa Dezvolatator Pallady te așteaptă cu idei, sfaturi și informații detaliate, pentru ca vânzarea, cumpărarea sau închirierea unui spațiu să fie așa cum îți dorești.

PESTE 8 ANI DE EXPERIENȚĂ

Sute de ore de consultanță alături de partenerii noștri ne-au ajutat să ne perfecționăm și să înțelegem tot mai bine nevoile tale, pe care ne dorim să le îndeplinim de fiecare dată!

NU PLATESTI COMISIOANE

La Dezvoltator Pallady, îți oferim oportunitatea de a nu plati comisione, pentru ca tu să te bucuri de fiecare decizie importantă.

Iti doresti sa colaboram?

Ne desfasuram activitatea in Bucuresti, sector 3. Asteptam cererea dumneavoastra de oferta pentru: intermedieri vanzari, inchirieri, schimburi, administrare imobile in Bucuresti, Certificate de Performanta Energetica, consultanta imobiliara, servicii de curatenie, service pentru instalatii electrice si sanitare.

Asteptam solicitarea dumneavoastra, la adresa de e-mai: office@dezvoltatorpallady.ro sau telefon: 0744.351.725

Call Now Button