Codrea Estate

Str. Drumul Gura Calitei nr. 195-197

Detalii

Descoperă Codrea Estate – Un nou standard de trai în zona Theodor Pallady a Bucureștiului. Amplasat pe Drumul Gura Calitei nr. 195-197, acest bloc rezidențial modern, cu 3 etaje P+3E, redefineste conceptul de confort și funcționalitate. Cu un total de 14 garsoniere, 5 apartamente de 2 camere și 14 apartamente de 2 camere tip studio, Codrea Estate oferă soluții de locuire pentru diversele nevoi ale familiilor și ale persoanelor singure.

În plus față de variatele opțiuni de locuințe, Codrea Estate se evidențiază și prin facilitățile sale, incluzând 36 de locuri de parcare pentru rezidenți și un spațiu dedicat exclusiv pentru joacă pentru cei mici. Cu atenție la detalii și la confortul fiecărui locatar, acest complex rezidențial se bucură de finisaje de înaltă calitate și de un design modern, adaptat cerințelor și stilului de viață contemporan.

Localizat într-o zonă în plină dezvoltare, Codrea Estate este la doar o scurtă distanță de diverse magazine și centre comerciale, oferind acces rapid la necesitățile de zi cu zi ale locuitorilor săi. Îmbinând perfect confortul și comoditatea cu facilitățile moderne, acest ansamblu rezidențial este alegerea ideală pentru cei care caută un cămin într-un mediu urban, dar în același timp liniștit și plin de verdețe.

Tipuri de apartamente

Galerie foto

Locatie complex

Call Now Button