Sfaturi pentru achiziționarea unui apartament

pallady

Apartamentele sunt o investiție imobiliară perfectă, mai ales dacă încă nu ai casa ta. 

Mult mai ieftine decât casele, apartamentele sunt o alternativă excelentă pentru cei care doresc să locuiască într-un oraș mare. Dar, acestea variază ca mărime și dotări, iar unele vin cu costuri ascunse.

Așadar, cumpărătorii exigenți trebuie să privească dincolo de preț și să vadă avantajele și dezavantajele fiecărei proprietăți înainte de a semna contractul de achiziționare.

Iată o listă un checklist pentru a te ajuta să cumperi un apartament potrivit pentru tine:

  • Verifică facilitățile din apropiere

În cele mai multe cazuri, un apartament înseamnă automat, mai puțin spațiu, așa că este esențial să iei în considerare facilitățile din apropiere înainte de a-l cumpăra.

De exemplu, dacă ai un câine, vei dori un parc sau acces la o zonă deschisă. Și atunci poate te gândești dacă apartamentul are acces bun la supermarketuri, un parc sau chiar și o sală de sport.

A trăi într-un apartament cu două camere nu este chiar așa de rău, cu toate astea verifică să fie aproape de baruri, cafenele și restaurante. Poate nu ai chef într-o zi de gătit.

Dacă investiți, aceste aspecte importante din apropiere vor face, de asemenea, proprietatea dvs. mai dezirabilă pentru chiriași.

La noi, nu trebuie să îți faci griji în privința aceasta. În Titan, la Pallady, vei găsi tot ce ai nevoie – de la magazin de colț până la un imens IKEA, Mc sau KFC. Așa că, nu mai sta pe gânduri. Apartament 2 camere Pallady, prețuri imbatabile. Alege-ne acum.

  • Vezi dacă se vinde cu loc de parcare. Dacă nu, asigură-te că ai unde să parchezi

Parcările sunt adesea limitate în special în cartierele noi dezvoltate. De aceea, cel mai bine este să cauți o residence cu locuri de parcare. Chiar dacă ți se va părea scump, nu e nimic mai important ca atunci când vii după o zi stresantă de muncă să nu mai stai să cauți loc de parcare.

  • Încearcă să îți verifici dinainte vecinii

Nu poți ști ce vecini ai într-un complex de apartamente, dar este important să reții că aceștia pot avea un impact mare asupra stilului tău de viață.

Întreabă agentul despre ceilalți cumparatori din clădire înainte de a semna contractul.

La urma urmei, dacă ești persoană liniștită, atunci mutarea într-un complex de apartamente în care locuiesc studenți, ar putea să nu fie potrivită pentru tine.

Înainte de a cumpăra, ia în considerare:

Zgomot – se aud oamenii din alte apartamente?

Mirosuri – miroase a umezeală sau gunoi?

Lumină – vei avea acces la o fereastră, un balcon cu lumină naturală?

Aer – apartamentul tău are suficiente ferestre?

  • Mare grijă la apartamentele de tip AirBnb

Dacă vei cumpăra un apartament în care să locuiești, este important să afli câte apartamente din clădire sunt libere și dacă acestea sunt folosite pentru închirieri de tip AirBnb.

Acest lucru se datorează faptului că apartamentele goale pot avea un impact asupra sentimentului comunității complexe, iar chiriile pentru sejururi scurte prezintă adesea probleme legate de zgomot și siguranță.

*sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/interior-proiecta-camer%c4%83-birou-3778708/

Call Now Button