Sfaturi: Apartament cu 3 camere sau o casă ?

Dezvoltator Pallady

Tu ce ai alege ? Un apartament cu 3 camere sau o casă ?

Deși s-ar putea să ai o idee aproximativă despre opțiunea pe care ți-o dorești, nu este ușor să te decizi ce să alegi. Cu siguranță, o casă îți face mult mai mult cu ochiul.

Pe de-o parte, alegerea unei case în București s-ar putea dovedi cea mai bună idee, datorită faptului că ai mai mult spațiu și mai multe camere. Cu toate acestea, achiziționarea de apartamente în București, zona Theodor Pallady vine și cu mai multe avantaje, inclusiv costuri mai mici și o locație mai aproape de metrou.

Mai jos îți voi prezenta câteva avantaje și dezavantaje ale unei case/unui apartament cu 3 camere.

Avantajele achiziționării unui apartament cu 3 camere

Există mai multe cazuri în care un apartament cu 3 camere ar putea fi mai bun decât o casă. Să explorăm avantajele achiziționării unui apartament:

  • Mai puține cheltuieli

În general, este mai accesibil să locuiești într-un apartament cu 3 camere decât să cumperi o casă. Întreținerea va fi mai mică, iar costurile a utilități de asemenea.

  • Avantaje și facilități

Cele mai noi apartamente cu 3 camere oferă avantaje mai valoroase și facilități de calitate.

Spre exemplu, poți beneficia de parcare acoperită, centru de fitness în complex. De asemenea, atunci când îl cumperi, poți găsi apartamentele și mobilate.

  • Mai puțină întreținere, deci mai puțină muncă

Întreținerea unui apartament cu 3 camere este mult mai ușoară. Nu ai curte, garaj, unde trebuie să întreții totul. Tot ce va trebui să faci este să îți păstrezi casa ordonată și îngrijită, nimic mai mult.

  • Posibilitate de mers pe jos

Blocurile noi sunt situate mai aproape de magazine și centre de divertisment. În medie, vei merge doar o distanță mai mică pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Noi îți oferi apartamente cu 3 camere in Pallady. Aici găsești tot ce ai nevoie. Toate supermarketurile mari (IKEA, Dedeman, Lidl, etc). De asemenea, ai acces și la metrou. Stația Nicolae Teclu este foarte aproape de zona in care se afla noile ansambluri rezidentiale.

Dezavantajele achiziționării unei case

Iată motivele pentru care achiziționarea unei case nu va fi o idee bună:

  • Mai multă muncă casnică

Cu mai multe camere și mai mult spațiu vine și mai mult efort pentru a menține totul curat. De exemplu, dacă ai o curte, trebuie să o întreții – să tai iarba, să cureți frunzele de toamnă, să dai zăpada, etc. Acestea pot să nu fie treburi plăcute, mai ales pentru persoanele în vârstă.

  • Mai puțin confort

Un factor important în achiziționarea unei case sau a unui apartament cu 3 camere este locația.

La o casă, este posibil să te afli într-o locație care nu este aproape de zonele centrale ale orașului, de centrele de divertisment sau de metrou. Casele, de obicei, sunt situate la marginea orașelor.

Concluzia este că va trebui să parcurgi distanțe mai mari pentru a accesa restaurante și magazine.

  • Mai costisitoare

O casă este întotdeauna mai scumpă decât un apartament. Există, de asemenea, costuri suplimentare pe care trebuie să le suporți pentru întreținerea unei case.

*sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/casa-structura-imobiliare-concept-1353389/

Call Now Button