Nu mai face vreun compromis si alege apartamente cu 3 camere in Titan de la Dezvoltator Pallady!

Finalizat

Zilnic suntem in situatia de a face compromisuri pentru a obtine ce vrem. In unele cazuri, compromisurile sunt justificate, iar la final se vor dovedi cea mai buna solutie. Insa, cand vine vorba despre decizii cu adevarat importante, care te vor afecta chiar si in viitorul apropiat, este bine sa nu cedezi si sa nu faci vreun compromis. Un astfel de exemplu este alegerea locuintei. O casa o cumperi pentru o perioada indelungata. Poate nu vei trai toata viata intr-un singur loc, insa ia in calcul ca in urmatorii 5-10 ani, acela va fi caminul tau. 

 

De aceea, nu trebuie sa faci vreun compromis cand vine vorba despre confortul tau. Opteaza pentru o locuinta care sa iti placa din toate punctele de vedere. Sa incepem cu amplasarea locuintei. Iti doresti sa fie cat mai aproape de locul de munca sau de scoala copilului? Poate vrei sa nu depinzi de masina personala, fapt pentru care alegi o locuinta in apropiere de statiile de transport in comun. 

 

Daca preferi aerul curat, atunci mai multe ca sigur te vei indrepta spre o locuinta in afara marilor orase, cu toate ca daca vei cauta pe indelete, vei observa ca exista si case amplasate in zone in care poluarea este in limitele inferioare, aproape la fel ca in afara orasului. 

 

In cazul in care iti doresti o locuinta in Bucuresti sau in apropiere si nu stii pentru ce sa optezi, ar fi bine intai sa stabilesti daca vrei un apartament sau o casa. Stim ca nimic nu se compara cu sentimentul de a sta la casa, insa daca alegi apartamente 3 camere in Titan, de la Dezvoltator Pallady, vei observa cat sunt de confortabile si nu vei avea impresia ca ai facut un compromis la spatiu. 

Apartamentele cu 3 camere sunt ideale atat pentru cupluri, cat si pentru familii care au maxim doi copii si care intr-un viitor indepartat planuiesc sa se mute intr-un apartament mai mare sau chiar la o casa. Cat timp copiii sunt mici, spatiul va fi suficient si vor avea o copilarie fericita, astfel incat vei putea sa alegi locul pentru urmatoarea ta casa. Iti garantam totusi ca te vei indragosti de Zona Pallady, denumita Titanul Nou si vei dori sa optezi pentru un apartament mai mare, cu patru camere sau chiar pentru un penthouse. 

Alegand un apartament de la Dezvoltator Pallady, nu vei face compromisuri. Te vei bucura de o zona foarte linistita din Bucuresti. In apropiere, se afla statii de transport in comun (autobuze, tramvaie si metrou) astfel ca nu vei depinde de masina. De asemenea, la mica distanta se gasesc si numeroase magazine, motiv pentru care vei economisi timp pe drum cand vei merge la cumparaturi. 

Ansamblurile rezidentiale sunt realizate conform celor mai exigente standarde, astfel ca vei beneficia de calitate. Vei avea liniste chiar si in apartament si vei observa cum tehnologia te va ajuta sa ai o viata cat mai comoda. 

Ce spui? Alegi un apartament cu 3 camere de la Dezvoltator Pallady si uiti de compromisuri? 

Call Now Button