Noua ta casa poate fi in zona Pallady: alege un apartament cu 3 camere de la Dezvoltator Pallady!

Titan district

Alegerea unei locuinte poate fi destul de dificila, mai ales daca este vorba despre achizitia acesteia si nu de o inchiriere. Trebuie sa iei in considerare numeroase aspecte, nu doar pretul final. In primul rand, trebuie sa alegi o zona pe care sa o consideri ,,acasa”, in care sa revii cu drag in fiecare zi. Multe persoane au ales locuinta strict pe baza pretului si au constatat ca zona in care locuiesc nu li se potriveste. Fie era o zona aglomerata, in care pierdeau destul de mult timp cu transportul, fie era o zona destul de zgomotoasa. Unii oameni adora zonele aglomerate din orase, le place acel zgomot permanent care insufleteste orasul, iar altii isi doresc sa aiba parte de liniste in momentul in care ajung acasa. Este foarte important sa iei in considerare acest aspect, deoarece pe termen lung s-ar putea sa iti dauneze. 

Un alt criteriu pe care trebuie sa il iei in calcul este prezenta scolilor si magazinelor in apropierea viitoarei locuinte. Daca ai copii sau intentionezi sa iti intemeiezi o familie, este important sa existe gradinite si scoli la o distanta destul de mica. Astfel, nu va trebui sa trezesti copiii mult mai devreme si cand vor mai creste, vor putea merge pe jos pana la scoala, alaturi de colegi. 

In cazul in care ti se pare imposibil sa gasesti o zona buna in Capitala, unde sa te bucuri de preturi excelente, iti spunem ca aceasta exista. Este vorba despre zona Pallady, din sector 3. Este o zona relativ noua, in care exista numeroase proiecte imobiliare de care te poti bucura. Aici, cei mai multi oameni opteaza pentru apartamente cu 3 camere, ideale pentru familiile mici sau chiar pentru cuplurile care au o afacere si lucreaza de acasa, fiind nevoie de un birou. 

In portofoliul Dezvoltator Pallady vei regasi numeroase ansambluri rezidentiale, amplasate in diferite zone din cartier si care pot deveni ,,acasa” pentru tine. Este bine de stiut ca fiecare ansamblu este unic nu doar din punct de vedere arhitectural, dar si pentru ceea ce ofera locatarilor. Astfel, unele sunt ideale pentru familii, altele pentru cuplurile care au nevoie de o locuinta temporara, pana vor avea bugetul necesar pentru a se muta intr-o casa mai spatioasa si pentru a-si intemeia o familie. 

Ansamblurile rezidentiale in care vei gasi apartamente 3 camere in Pallady, sector 3 Titan sunt urmatoarele: 

-Evia Pallady 

-Lemon 

-Titan District 

-Sofia 

-Titan Sun Park 8 

Toate aceste ansambluri au apartamente spatioase, excelent compartimentate, astfel incat niciun spatiu sa nu ramana nefolosit si sa te bucuri la maximum de casa ta. Blocurile sunt realizate din materiale foarte bine si beneficiaza de tehnologii de top, pentru siguranta si confortul tuturor locatarilor. 

Daca ti-am atras atentia si vrei sa te muti in Zona Pallady, te asteptam cat mai curand la o vizionare. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si vom stabili impreuna care dintre ansambluri ti se potriveste si daca iti va placea apartamentul vizionat, te vei putea muta in cel mai scurt timp!

Call Now Button