Iti doresti sa gasesti un loc pe care sa il transformi din casa in ACASA ?

amenajare living

Dezvoltator Pallady iti pune la dispozitie unele dintre cele mai ofertante apartamente de doua camere din Bucuresti. Spatioase si amplasate in ansambluri cu pozitii ideale in capitala, potrivite sa va satisfaca toate nevoile asteapta sa fie achizitionate si amenajate. 

Cei care doresc sa faca o alegere ideala atat pentru ei cat si pentru familie, fie ca vorbim despre o investitie pentru confortul propriu sau doar pentru venit, vor gasi cu siguranta in catalogul pus la dispozitie o varianta perfecta.

Ceea ce ne dorim sa facem este sa deslusim impreuna moduri inedite de amenajare ale spatiului pe care il aveti la dispozitie astfel incat sa se incadreze in propriile dorinte stilistice si sa va mentina starea de spirit pozitiva. 

Acest lucru il vom descoperi printr-o serie de avantaje si dezavantaje care va pot usura munca si deciziile in momentul in care va trebui sa amenajati noile voastre apartamente 2 camere Pallady.

Primele aspecte pe care le vom lua in considerare vor fi in materie de spatiu

In general o locuinta mai minimalista cu dimensiuni de sub 100 m este ideala pentru cei care nu doresc sa isi dedice timpul liber curateniei sau nu isi doresc sa acorde un buget foarte mare pentru intretinerea lunara a acestuia. Insa, ultima perioada ne-a schimbat cu totul perspectiva in materie de spatiu a locuintelor. 

Daca detineam inainte de pandemie o garsoniera cu siguranta dupa perioada izolarii ni se parea mult prea mica, ne doream sa o inlocuim cu un apartament mai mare, la fel si cu un apartament de doua camere, ne doream sa il inlocuim cu unul cu 3. Astfel, multi dintre localnicii apartamentelor din Bucuresti au ajuns sa faca compromisuri majore pentru a putea sa achizitioneze o locuinta de dimensiune mai mare. Acest lucru datorandu-se si faptului ca amplasarea obiectelor in casa era una gresita si oferea senzatia de limitare si supraaglomerare.

amenajare living

Putem obtine o zona de living mai spatioasa prin urmatoarele metode:

 1. Alege pentru decor vopsea de culori deschise precum alb sau crem in detrimentrul celor de gri, albastru sau culori foarte puternice care tind sa diminueze spatiul
 2. Aceleasi alegeri trebuie respectate si atunci cand vine vorba de alegerea pardoselei, si a tamplariei. Culorile ideale sunt cele de neutre, deschise la culoare precum cele ale mesteacanului, stejarului pastel sau artarului.
 3. In locul obiectelor masive alegeti alternative mai convenabile precum inlocuirea unui ansamblu foarte mare de mobila sau a unei biblioteci optati pentru polite, etajere, care sa iti permita o utilizare mai usoara a spatiului din partea de jos a camerei
 4. Optrarea pentru o canapea extensibila care poate capata un aspect minimalist in detrimentul uneia de dimensiuni foarte generoase
 5. Pentru crearea unui ambient mai primitor si vioi puteti alege cateva plante naturale care sa ofere prosperitate spatiului 
amenajare bucatarie

Pentru partea de bucatarie, care in general are cel mai mult de suferit, va oferim urmatoarele alternative:

 1. Alegerea unui design scandinav, definit fiind prin printr-un design suplu, compact
 2. Alegerea culorilor deschise pentru pereti si pardoseala, si compensarea de culoare prin culorile neutre ale mobilei, in culori pastelate
 3. Pentru cele de dimensiuni foarte reduse o alegere inspirata o reprezinta si mesele rabarabile, sau cele sub forma de terasa-bar pozitonate pe unul dintre peretii disponibilii, accesorizate cu scaune mai inalte care sa ofere senzatia de inaltime
 4. Alegerea unor electrocasnice usor minimaliste din inox
amenajare dormitor

Dormitorul sau camera care trebuie sa va ofere liniste si o atmosfera foarte relaxanta trebuie sa respecte de asemenea anumite conditii pentru a putea sa profitati cu adevarat de utilitatea acestuia pentru odihna.

 1. In locul pozitionarii patului in jumatatea camerei, optati pentru pozitionarea acestuia in apropierea imediata a ferestrei, lasand un mic spatiu care sa permita urcarea si coborarea din pat a partenerului. Astfel veti putea profita din plin de partea centrala a cameri.
 2. Din punct de vedere cromatic, tematica recomandata este tot cea pastelata, in culori deschise, iar pentru a oferi anumite pete de culoare puteti opta la elemente de design potrivite stilului dumneavoastra obisnuit.  Insa un aspect important este asortarea elementelor cheie ale dormitorului precum peretii, lenjeria, in general punctele cheie ale camerei.
 3. Utilizarea oglinzilor pe peretii opusi ferestrei pentru a oferi luminozitate
 4. Pentru cei care nu prefera corpurile suspendate ca si in partea de living, va recomandam alegerea unui dressing adaptat la toata inaltimea camerei, cu usi culisante.

Speram ca alternativele noastre sa reprezinte un suport in mobilarea apartamentelor dumneavoastra si sa obtineti niste spatii luminoase adaptate tuturor nevoilor.

Sursa foto: https://www.pexels.com/collections/luxury-apartments-mjl3uir/

Call Now Button