Importanta amenajarii locuintei intr-un mod inspirat din natura

amenajare locuinta

Luand in considerare faptul ca primavara este anotimpul care ne ofera vitalitatea si puterea de care avem nevoie, anul trecut pentru multi dintre noi a devenit complet atipic. Acest lucru s-a intamplat din cauza faptului ca primavara a venit cu restrictii majore. Nu doar ca ne-a fost extrem de dificil sa ne adaptam la schimbarile din societate insa faptul ca a trebuit sa stam inchisi in casa sau in propriile apartamente a reprezentat de fapt adevarata problema de care ne-am lovit cu totii. 

Totul ni se parea mic, inghesuit si devenise aproape insuportabil timpul petrecut in izolare. Acesta a fost momentul in care multi am sesizat faptul ca avem nevoie de o schimbare. Fie ea in materie de locuinta sau doar a lucrurilor pe care care le avem in apartamentul propriu, deoarece cele mai mari dificultati le-au raportat cei care locuiau la apartament. 

In prezent Dezvoltator Pallady va pune la dispozitie apartamente 3 camere in Pallady, Sector 3 , Bucuresti, generoase din punct de vedere al spatiului si compartimentarii pentru a putea spori confortul dumneavoastra si al familiei. 

In continuare va propunem cateva masuri in ceea ce priveste amenajarea spatiului apartamentelor dumneavoastra. Fie acestea noi sau in proces de modernizare, astfel incat sa simtiti  ca acasa va aflati intr-un mic colt al naturii. Acest lucru va va trezi sentimente de liniste, incredere si puterea de a nu ceda presiunilor. 

amenajare locuinta

Cu siguranta in momentul in care vei opta pentru un astfel de decor, apartamentul tau va fi unul special, care urmeaza sa atraga toate privirile si admiratia celor ce iti trec pragul. 

  1. Primul truc la care puteti apela este evident integrarea plantelor vii in decor. Verdele si prosperitatea pe care acestea o aduc nu poate fi compensata in nici un alt mod. Cele mai utile sunt cele simple, verzi, ce isi pastreaza coroana vie pe tot parcursul anului. Daca nu sunteti iubitori ai unor plante naturale, puteti opta pentru obiecte de mobilier sau decorative care sa contina motive florale. Aici putem da exemplu covorul, ramele foto, buchetele de flori din hartie sau din material textil.  Unele dintre acestea pot fi confectionate chiar in propria casa.
  2. Opteaza pentru materiale reciclate. Poate nu te-ai gandit niciodata ca un borcan poate capata o insemnatate emotionala prea mare, dar in momentul in care vei alege sa il transformi intr-un suport tip vaza pictata pentru flori sau intr-o pusculita colorata asezata intr-un loc potrivit va oferi vitalitate spatiului respectiv. De asemenea poti alege orice material reciclabil consideri tu, si transforma pe acesta in opera de arta pentru propria casa. Membrii familiei tale vor putea construi alaturi de tine aceste obiecte, fapt care va contribui la buna comunicare in cadrul familiei si va aduce zambete. 
amenajare locuinta

       3. Apeleaza la obiecte neobisnuite. Ce zici de un ansamblu de roti de bicicleta de diverse dimensiuni pe peretele din living sau de o trusa de scule decorata in stilul casei amplasata pe post de punct de interes intr-o laterala a peretelui ? 

Acestea pot fi niste cadre cu adevarat unice care vor schimba complet stilul rudimentar al apartamentului tau si ii va oferi acestuia insemnatate. 

      4.Cum anticul a inceput in zilele noastre sa aiba o insemnatate deosebita, la fel poate avea si pentru locuinta ta. In loc sa arunci usile care ti-au devenit inutile sau pe care doresti sa le inlocuiesti le poti reconditiona pe acestea la mesteri priceputi, unde vor capata o alta forma si un design personalizat in functie de dorintele dumneavoastra.

Desi aceste lucruri par neobisnuite la prima vedere, gandeste-te cum cu ajutorul lor ai putea sa iti transformi cu adevarat locuinta din casa in “ACASA”.

Sursa foto:https://www.pexels.com/search/apartment/

Call Now Button