De ce sa alegi un apartament cu 3 camere in zona Pallady?

evia pallady 3 camere

Daca esti in cautarea unui apartament cu 3 camere, probabil doresti sa iti intemeiezi o familie sau poate ai deja un copil si vrei sa te muti intr-o zona mai buna din Bucuresti. Apartamentul cu 3 camere este ideal pentru o familie mica, cu unul sau doi copii, deoarece ofera tot confortul de care au nevoie toti membri unei familii. Una dintre camere va fi dormitorul copilului sau al copiilor, celalalt dormitor va fi al parintilor si va veti bucura si de un living generos, in care veti petrece momente frumoase impreuna. 

In cazul in care te gandeai ca trebuie sa renunti la confortul oferit de Capitala pentru a beneficia de anumite avantaje, trebuie sa stii ca exista o zona iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru un trai excelent. Este vorba despre zona Pallady, una dintre cele mai noi zone rezidentiale din Bucuresti. Desi in urma cu zece ani, zona inca nu era foarte dezvoltata, astazi poti observa ca este locul perfect pentru a trai frumos, intr-o comunitate ce se afla in continua evolutie. 

De ce este aceasta zona speciala? In primul rand, datorita amplasarii! La doar cateva minute de mers pe jos sau cu masina, poti ajunge la statii de metrou si de STB. Stim ca multe anunturi spun acest lucru si de fapt sunt foarte multi kilometri, insa aici te poti convinge foarte usor ca este adevarat. In plus, nu va trebui sa iti faci griji in privinta strazilor asfaltate. Astfel, daca nu vrei sa depinzi de masina pentru a te deplasa, in mai putin de 5-10 minute vei ajunge la orice statie de transport in comun iti doresti. 

Tot legat de amplasare, trebuie sa mentionam si faptul ca in imediata apropiere se afla numeroase magazine, printre care Ikea Pallady, Dedeman, Auchan, Kaufland, Lidl, diverse magazine de mobila, Metro, Jumbo si multe altele. Astfel, vei scuti timp important cand vei dori sa mergi la cumparaturi, avand magazinele atat de aproape si o varietate atat de mare de produse. De ce sa pierzi ore intregi in trafic, cand poti ajunge chiar si pe jos la aceste magazine in mai putin de 10 minute? 

Sa mai spunem si de liniste? Din pacate, foarte multe persoane isi doresc sa se mute din Bucuresti pentru a scapa de zgomotul specific unui oras mare, cel putin cat sunt acasa si isi doresc relaxare. Alegand apartamente 3 camere in Pallady, nu va trebui sa faci niciun compromis. Nu va trebui sa faci naveta pentru a veni la serviciu si in acelasi timp sa te bucuri si de un trai linistit. Le poti avea pe amandoua in Bucuresti, chiar daca poate fi greu de crezut. 

Si nu in ultimul rand, merita sa mentionam si comunitatea. Avand in vedere ca este o zona ce se extinde permanent, cu siguranta vei gasi vecini care iti vor deveni prieteni pe viata! 

Ce spui? Alegi un apartament cu 3 camere de la Dezvoltator Pallady? 

Call Now Button