Cum alegi zona in care vei locui? 5 criterii pentru a gasi locuinta perfecta

Titan 4 residence

Ai pornit in cautarea locuintei perfecte, insa te copleseste multitudinea de informatii si detalii de care trebuie sa tii cont? Nu iti mai face griji! In continuare iti prezentam cateva criterii ce te vor ajuta sa gasesti casa ideala pentru tine si familia ta. In plus, iti recomandam apartamente 2 camere Pallady, sector 3

  • Aproape de locul de munca stabil 

Daca ai un loc de munca stabil, pe care nu ai de gand sa il schimbi in urmatorii 10 ani, cel mai bine ar fi sa alegi locuinta in apropierea acestuia. Astfel, vei economisi timp pretios in fiecare zi, nemaifiind nevoie sa te trezesti mult mai devreme si nici sa stai in trafic, indiferent daca alegi transportul in comun sau masina personala. 

  • Aproape de scoli bune 

Daca ai deja unul sau mai multi copii sau daca planuiesti sa iti intemeiezi o familie in cel mai scurt timp, probabil te gandesti deja si la invatamant. De ce este acesta un criteriu? Multi parinti au preferinte in ceea ce priveste scoala generala si chiar liceul. De aceea, aleg locuinte cat mai aproape de unitatile de invatamant dorite, astfel incat copilul sa se poata bucura de acestea. In felul acesta, nu va fi nevoie de naveta in fiecare zi, iar copilul poate merge pe jos la scoala generala, alaturi de colegi si de ce nu, poate chiar si la liceu. 

  • Aproape de mijloace de transport in comun 

Bucurestiul este un oras foarte aglomerat, asa ca folosirea masinii personale nu se justifica in unele zone sau in unele intervale orare. De aceea, este important sa locuiesti intr-o zona de unde ai acces la transport in comun, pentru a economisi bani si chiar timp. Spre exemplu, metroul poate transforma un drum de peste o ora cu masina in unul de 20 de minute. Astfel, nu va mai fi nevoie sa te trezesti mai devreme sau sa sacrifici din timpul tau si din cel petrecut cu familia la final de zi. 

  • Zona linistita 

Probabil vei spune ca in marile orase nu poti avea parte de zone linistite, insa daca vei studia cu atentie piata vei observa ca este posibil. Zona Pallady este una dintre cele mai noi zone ale Capitalei, iar aici vei gasi linistea de care ai nevoie. Este un cartier ferit, in care nu vei auzi zgomotul specific marilor orase. 

  • Cauta un pret corect 

Nu in ultimul rand, trebuie sa vorbim si despre preturi. Probabil ai observat si tu ca preturile sunt din ce in ce mai mari in ultima perioada si de multe ori, nu sunt justificate. De ce sa platesti un pret enorm pentru un apartament intr-un bloc vechi, doar pentru ca este aproape de mijloace de transport, cand te poti alege unul dintre proiectele din portofoliul Dezvoltator Pallady? Desi este o zona aflata spre periferia Bucurestiului, ai acces la mijloace de transport, la centre comerciale si la scoli foarte bune. Este tot ce ti-ai dori! 

Speram ca aceste criterii sa te ajute sa iei cea mai buna decizie!

Call Now Button