Apartamente cu 3 camere in zona Pallady – solutia ideala pentru familia ta

Ansamblul Sun Royal View

Pentru ca fiecare persoana isi doreste ce este mai bun atat pentru sine, dar si pentru familie, este importanta alegerea unei locuinte calitative, intr-o zona excelenta din Bucuresti. In cazul in care nu stii ce sa alegi si unde sa te muti, recomandarea noastra este zona Pallady, care reprezinta solutia ideala pentru familia ta. 

Zona Pallady este una dintre cele mai noi zone din Bucuresti, care se dezvolta intr-un ritm rapid. Astfel, vei avea ocazia de a locui intr-o comunitate noua, formata in special din familii tinere. Este mult mai usor sa fii unul dintre membri fondatori ai unei comunitati, decat sa intri intr-o comunitate nou formata, mai veche. 

In prezent, pe site-ul Dezvoltator Pallady vei gasi numeroase apartamente 3 camere Titan, care iti ofera tot confortul de care ai nevoie. Apartamentele sunt caracterizate de calitate, atentie desavarsita la detalii si confort. Exista peste 10 complexuri in care exista apartamente 3 camere de vanzare. 

De ce sa alegi apartamentele oferite de Dezvoltator Pallady? 

Aceste apartamente sunt indragite in special de familiile tinere si de catre cupluri, in special de catre cele care isi doresc mai mult spatiu, deoarece lucreaza de acasa si au nevoie de o camera in plus pentru birou. Apartamentele de la Dezvoltator Pallady sunt decomandate, pentru intimitate si pentru ca spatiul sa fie cat mai bine folosit. De asemenea, poti sa alegi regimul de inaltime dorit, deoarece sunt diferite. In plus, mai ai un motiv pentru care un astfel de apartament este de dorit. Deoarece zona este in plina dezvoltare, iar complexurile rezidentiale sunt noi, apartamentele se vor bucura de o valorificare majora in timp. 

Trebuie sa mentionam si finisajele, care sunt de cea mai buna calitate. Astfel, nu va mai trebui sa investesti in renovari decat peste foarte multi ani sau daca iti doresti sa schimbi finisajele. 

In Bucuresti, traficul este foarte aglomerat, astfel ca de multe ori preferi sa optezi pentru transport in comun. De la blocurile din portofoliul Dezvoltator Pallady poti ajunge foarte usor atat la statii de tramvai sau autobuz, dar si la statii de metrou (Nicolae Teclu si 1 decembrie 1918). Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionam si avantajul de a locui intr-o zona cu numeroase centre comerciale: IKEA, Auchan, Jumbo, Lidl, XXXLutz, Decathlon si altele. 

Daca iti doresti un apartament modern, cu 3 camere, cel mai bine este sa intri pe site-ul nostru si sa vizionezi locuintele disponibile. Apoi, ne poti contacta oricand iti doresti sa vii la vizionare pentru a afla daca apartamentele sunt pe placul tau si sa te hotarasti pe care il vei pastra pentru a deveni locuinta ta si a familiei tale. 

Asadar, oricand vrei sa te muti intr-o locuinta noua, te asteptam cu drag la o vizionare. Vei putea alege exact apartamentul dorit, la un pret excelent si vei avea garantia ca nu va trebui sa platesti anumite reparatii in viitorul apropiat. 

Call Now Button