4 ansambluri rezidentiale in care gasesti apartamente cu 3 camere in cartier Pallady

Evia Pallady

Daca ai deja o familie sau te-ai decis sa intemeiezi una si esti in cautarea locuintei ideale, avem propunerea perfecta pentru tine. Ce spui de apartamente 3 camere in Pallady? Zona este perfecta atat pentru voi, ca adulti, dar si pentru copii. Este o zona linistita, cu multe scoli si gradinite si partea cea mai buna este ca nu vei depinde de masina. In cele ce urmeaza, iti prezentam doar cinci dintre ansamblurile din portofoliul Dezvoltator Pallady unde poti gasi apartamente cu 3 camere! 

     1.Evia Pallady 

Ansamblul Evia este un proiect ambitios, cu termen de finalizare in decembrie 2022. Adresa este Str. Drumul Gura Garlitei, nr. 55-59 si include apartamente cu doua si cu 3 camere. Dintre avantajele oferite de acest ansamblu, putem enumera: incalzire prin pardoseala (centrala Ariston), Smart Home Ready, EV Ready (locuri de parcare cu infrastructura pentru statii de incarcare electrice), Sistem CCTV pentru supravegherea spatiilor comune, obiecte sanitare Grohe si lifturi Schindler (cate doua pentru fiecare scara). Mai sunt disponibile doar cateva apartamente. Un apartament cu 3 camere, de 93.22 mp are pretul de pornire de 96.522€ (pentru plata cash). 

     2.Lemon Residence 

Situat pe Gura Putnei nr. 77-87, este ideal pentru cei care au un buget mai restrans, dar care nu vor sa faca vreun compromis. Anasamblul este format din 2 blocuri cu regim de P+4E si P+5E, insumand 68 de apartamente, cu 74 de locuri de parcare exterioare (acoperite complet sau partial). Un apartament cu trei camere de 69.70 mp costa 80.490€ pentru plata cash. 

     3.Astorium Residence 

Este un proiect inceput in anul 2021, beneficiind de 3 blocuri, primul fiind deja finalizat, situat pe Str. Drumul Gura Ariesului nr. 56. Mai sunt cateva apartamente disponibile, cu mutare imediata. Tot ce ai de facut este sa vii la o vizionare, rezervi apartamentul dorit si sa demarezi procesul de achizitie. Pretul pentru un apartament cu 3 camere de 89 mp este de 118.000€ pentru plata credit.

     4.Titan Sun Park 8 

Un ansamblu exceptional, ce va gazdui peste 70 de familii. Este pozitionat la doar 15 minute de mers pe jos de statia de metrou 1 decembrie 1918 si chiar la o distanta mai mica fata de mijloace de transport STB. In apropiere se gasesc 3 scoli si gradinite, ceea ce face acest ansamblu perfect pentru familiile care au copii mici. Pretul pentru un apartament cu 3 camere de 73.26 mp este de 85.490€ pentru plata cash. 

Daca ti-am starnit curiozitatea cu aceste oferte, te asteptam cat mai curand la o vizionare! 

Call Now Button