Ansamblul Putnei 81

Str. Drumul Gura Putnei 81

Detalii

Descoperă Ansamblul Putnei 81 – O oază de confort și eleganță în inima zonei Theodor Pallady din Sectorul 3 al Bucureștiului. Ansamblul nostru rezidențial oferă apartamente spațioase de 2 și 3 camere, amplasate pe strada Drumul Gura Putnei 81, fiind locuința perfectă pentru cei care caută un echilibru între confort, accesibilitate și calitate.

Ansamblul Putnei 81 reprezintă o alegere ideală pentru cei care doresc să se bucure de beneficiile unui mediu urban modern, dar în același timp să se bucure și de liniștea și intimitatea unei comunități rezidențiale. Cu o arhitectură contemporană și finisaje de cea mai înaltă calitate, fiecare apartament este gândit pentru a satisface cele mai exigente gusturi și standarde de confort.

Localizat într-o zonă în plină dezvoltare, Ansamblul Putnei 81 beneficiază de acces rapid la numeroase puncte de interes, cum ar fi centre comerciale, școli, grădinițe, parcuri și mijloace de transport în comun. În plus, proximitatea față de arterele principale ale orașului facilitează legătura rapidă cu alte zone cheie ale Bucureștiului.

Tipuri de apartamente

Galerie foto

Locatie complex

Call Now Button