Ansamblul Albina

Str. Balta Albina nr. 36

Detalii

Ansamblul Albina reprezintă o oază de eleganță și confort, oferind o gamă variată de opțiuni locative, de la garsoniere până la apartamente cu 2 și 3 camere, dispuse cu atenție în cele două blocuri cu regim de înălțime P+6. Amplasat strategic în inima zona Theodor Pallady, acest proiect impresionant este a patra realizare a dezvoltatorului în această zonă, ceea ce atestă angajamentul nostru față de crearea de comunități rezidențiale de calitate.

Unul dintre punctele forte ale Ansamblului Albina este proximitatea sa față de stația de metrou, situată la doar 650 de metri distanță. Această accesibilitate facilitează călătoriile zilnice ale locuitorilor către diversele destinații din București și îmbunătățește în mod semnificativ calitatea vieții în această zonă.

Fiecare apartament sau garsonieră din Ansamblul Albina se remarcă prin arhitectura modernă și designul elegant, reflectând atenția noastră deosebită la detalii și calitate. Spațiile locative sunt concepute pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale clienților, oferind un echilibru perfect între confort, funcționalitate și estetică.

Descoperă plăcerea de a locui într-un mediu care te învăluie într-o atmosferă relaxantă și primitoare, în care fiecare element a fost gândit pentru a-ți oferi o experiență de trai desăvârșită. Ansamblul Albina îți deschide ușile către un stil de viață modern și sofisticat, unde confortul și comoditatea se întâlnesc armonios.

Indiferent dacă îți dorești o garsonieră intimă sau un apartament spațios pentru întreaga familie, Ansamblul Albina îți oferă posibilitatea de a găsi locuința perfectă, care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale.

Tipuri de apartamente

Galerie foto

Locatie complex

Call Now Button